Zona de criança de vins del Celler Gritelles del Priorat amb vins DO Montsant

Celler Gritelles

Gran experiència a Perinet Winery amb vins de qualitat i gaudint de les instal·lacions de disseny amb les boniques vistes del màgic Montsant.

Què fer i on anar si t’allotjes al Priorat ?

Estàs a una casa rural al Priorat o airbnb i no tens clar què fer o visitar? En aquest article tens multiples idees per al cap de setmana :)
Perinet Winery

Perinet Winery

Gran experiència a Perinet Winery amb vins de qualitat i gaudint de les instal·lacions de disseny amb les boniques vistes del màgic Montsant.
Celler Pasanau la Morera de Montsant

Celler Pasanau

El Celler Pasanau és pura essència Priorat, amb un tast de vins magnífic i amb les millors vistes del Priorat amb el Montsant de testimoni.
Ruta Congost de Fraguerau

Sant Bartomeu i Congost de Fraguerau, Ulldemolins.

Les cingleres més espectaculars del Montsant, els tolls de les Cadolles Fondes i les figures de pedra, tot al congost de Fraguerau.

Diferència entre la DOQ Priorat i la DO Montsant

Coneixeu la diferència entre la DOQ Priorat i la DO Montsant? En 2 min. teniu les variacions principals dels vins de la comarca del Priorat.
Escaladei DOQ Priorat logo

Orígens de la viticultura al Priorat

Els orígens de la viticultura, començaren al segle VII amb la llavor que els monjos Cartoixans varen portar de la Provença.
Ruta Llisera Albarca

El Camí de Llisera d’Albarca

El Camí de Llisera d'Albarca és una ruta bonica amb vistes aèries del Priorat on els colors de la roca vermellosa recorden el "Canyon del Colorado".
Que visitar a Siurana

Què visitar a Siurana

Què visitar a Siurana. Un dels pobles més bonics de Catalunya, Testimoni de les millors vistes del Priorat i la història de la Reina Mora
La Miranda d'Alforja

Pujada a PUIGCERVER, Alforja.

La ruta a peu d’Alforja més concorreguda pels vilatans és la pujada a Puigcerver i la Miranda. Vistes màgiques del Priorat i Montsant.